趣找句子

您现在的位置是:首页 > 试卷答案

试卷答案

郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理答案

[db:作者] 2025-06-19试卷答案
郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理答案于2025-06-19发布,目前答案胶囊网已经汇总了郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理答案的各科答案

郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理答案于2025-06-19发布,目前答案胶囊网已经汇总了郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注本网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理试题


    郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)化学试题


    B .Students should value the time and enjoy their life.
    C .We should take technological differences seriously.
    D .We should resist the temptation of up-coming innovation.
    C
    Scientists have uncovered communities of animals living in volcanic caves beneath the seafloor, revealing a previously unknown but thriving ecosystem. Previous research had found microbes (微生物) living underground near hydrothermal vents (热液喷口), but this is the first reported discovery of larger animals such as tubeworms and snails in the underground habitat.
    Hydrothermal vents are cracks in the seafloor where hot water from the Earth’s core mixes with seawater. Much of the ocean floor is considered nearly uninhabitable, but around hydrothermal vents there’s an explosion of munities of shrimp, crabs, tubeworms, and hundreds of unique animal species have been previously found around, but not underneath, these vents. They’re known as “extremophiles,” or life that can survive under extremely high temperatures and pressure. These species survive not on the sun’s energy, which fuels the food web elsewhere on Earth, but on nutrients produced when seawater mixes with magma (岩浆).
    Recent scientific research has revealed that tubeworms and sea snails can be found not only on top of the seafloor but also underneath rocky sections. This discovery has the potential to


    3、郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)语文答案



    3、郑州市2024-2025学年下学期期末测评高二(6月)物理答案


    5、郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)数学答案


    4、郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)地理试题


    3、郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)政治答案


    (2)分析表中数据,物体所受的重力随质量的增加而增大,且比值是常数,说明:物体所受的重力跟它的质量成正比;
    (3)本实验多次测量的目的是得到普遍的实验规律;
    (4)把一块橡皮泥用小刀刻划成不同形状,在改变形状的同时,质量也发生了变化。所以这种探究方法不可行。
    故答案为:(1)天平;(2)物体所受重力与质量成正比; (3)得到普遍的实验规律;(4)不可行;探究时没有控制橡皮泥的质量相等。
    27.某同学利用如图所示装置探究“研究影响滑动摩擦力大小的因素”实验,他利用细线、长木板、两个完全相同的木块、和一个弹簧测力计,在水平台上进行实验。
    (1)实验中用弹簧测力计水平拉动木块,使它沿长木板做匀速直线运动,根据    知识,可知弹簧测力计对木块的拉力与木块受到的滑动摩擦力大小相等;
    (2)比较甲、乙两图,得出的结论是:当接触面的粗糙程度相同时,    越大,滑动摩擦力越大;


    郑州市2024-2025学年下学期期末测评试卷高二(6月)生物答案


    文章评论

    [!--temp.pl--]